Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Project Varex - Peco Douwes biedt de beste oplossingen

CASE: Varex

Varex Imaging Nederland B.V. liep bij het assembleren van nieuwe coolers aan tegen een beperkte ruimte en verscheidenheid aan verschil in aanhaalmomenten en aandrijvingen. Vooraf wilden zij hun productie set-up inzichtelijk maken. Zij hebben hiervoor een een 3D-CAD model gebruikt om er zeker van te zijn dat alle tools goed toepasbaar zijn in het uiteindelijke assemblageproces.

Bosch Exact Ion 18V

OPLOSSING

Samen met de Production Engineers van Varex Imaging Nederland B.V hebben we gekeken naar alle eisen qua aanhaalmomenten en toleranties en vervolgens een samenstelling van verschillende tools bedacht. Omdat er in een volgorde wordt geassembleerd en alle verbindingen een andere instelling hebben, krijgt elk type schroefverbinding een tool met powerbit of krachtdop. Ter herkenning werd elke tool voorzien van een label met daarop duidelijk het ingesteld aanhaalmoment weergegeven.

  • Sneller assemblage proces
  • Elimineren van fouten
  • Betere controlemogelijkheden
  • Duidelijke werkinstructies

WAT HEEFT HET OPGELEVERD

Door vooraf goed te inventariseren bereikte Varex een vlot verloop van het assemblage proces, dus tijdbesparing maar ook het elimineren van fouten tijdens het proces en betere controlemogelijkheden. Mede hierdoor kan het productieproces snel worden opgeschaald. Met het opstellen van duidelijke werkinstructies, kunnen bovendien meerdere medewerkers de werkzaamheden uitvoeren. Dit komt de flexibiliteit en efficiency enorm ten goede.

PD Tools - Akash

FIXSCAN - NODIG ONS UIT

Schroeven en assembleren is een complex proces dat veel precisie vereist. Met onze FixScan kunnen we u helpen om dit proces te verbeteren. Technologie biedt de mogelijkheid om de kwaliteit en kracht van schroefverbindingen te meten en vast te leggen. Met onze FixScan helpen wij klanten hun schroefproces te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst. Bent u klaar voor de toekomst?

VRAAG AAN