Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Project EWT - Peco Douwes biedt de beste oplossingen
eat

CASE: EWT

Onze klant EWT verzorgt het onderhoud en montage aan de windmolens in Nederland. Voor deze zware boutverbindingen gebruiken ze elektrische moeraanzetters van het merk Alkitronic. Bij windmolens zijn de rotorbladen aan de rotornaaf gemonteerd. De afstand tussen iedere bout/moerverbinding is erg krap waardoor er een afsteun probleem kan ontstaan. De afsteuning is noodzakelijk om een moer los of vast te kunnen draaien.

Slider reactiearm (Special)

OPLOSSING

Met dit gegeven zijn we aan het werk gegaan en hebben in samenspraak met onze leverancier het probleem getackeld. Alkitronic staat bekend om zijn gereedschappen voor de zware verbindingen en levert hier ook gerichte toebehoren voor. Om dit afsteun probleem te kunnen oplossen, is er een - specifiek voor deze toepassing - op maat gemaakte sliding-afsteunarm geconstrueerd. In combinatie met de moeraanzetter model EFCip60 met een werkbereik van 250-2.450 Nm biedt dit een uitstekende oplossing. Hierdoor kan de moeraanzetter zijn reactiekrachten kwijt en het benodigde aanhaalmoment moeiteloos halen.

  • Sneller en efficiënter werken
  • Op maat gemaakte afsteunarm
  • Kunnen werken met krappe afsteun mogelijkheden

WAT HEEFT HET OPGELEVERD

Door het aanpassen van de tool kan de gebruiker veel efficiënter en sneller werken. Kortom tijdsbesparing en gebruikersgemak, zeker op grote hoogte levert dit voordeel op. Een afsteunarm specifiek voor een bepaalde applicatie kan het verschil maken, en uiteraard niet alleen in voor de windmolenindustrie maar ook bij diverse andere industriële toepassingen, zoals Automotive bouw & constructie.

PD Tools - Akash

FIXSCAN - NODIG ONS UIT

Schroeven en assembleren is een complex proces dat veel precisie vereist. Met onze FixScan kunnen we u helpen om dit proces te verbeteren. Technologie biedt de mogelijkheid om de kwaliteit en kracht van schroefverbindingen te meten en vast te leggen. Met onze FixScan helpen wij klanten hun schroefproces te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst. Bent u klaar voor de toekomst?

VRAAG AAN