Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Project EWT - Peco Douwes biedt de beste oplossingen

CASE: Danfoss

​Danfoss levert o.a. platenwarmtewisselaars met pakkingen voor warmteoverdracht en koeltoepassingen. Koelen of verwarmen in zeer korte tijd. De kwaliteit van een eindproduct kan sterk beïnvloed worden door de temperatuur tijdens het productieproces. Controle over de diverse temperatuurverschillen tijdens het proces is dus belangrijk om constante kwaliteit te kunnen waarborgen. Onderhoud is dus van essentieel belang, maar ook tijdrovend.

OPLOSSING

Alkitronic heeft een specifieke lijn radiale en tangentiale momentsleutels voor het los en vastdraaien van de platen van de warmtewisselaars in pneumatische of elektrische uitvoering. De radiale torque multiplier tools van de Alkitronic R-series hebben een zeskantdoorgang zodat deze gebruikt kunnen worden bij draadstangen. De series zijn te gebruiken op een zeskant van 46 tot 80 mm en hebben een bereik tot 4.800 Nm. Daarnaast levert Alki een brede range aan adapters (SW 36MM t/m 70MM) om zo praktisch ieder type draadstang te kunnen verwerken. De reactie-arm kan naar keuze op 1 van de 2 posities worden geplaatst om het gereedschap optimaal te kunnen positioneren.

OPLOSSINGEN VOOR DIT PROJECT

  • Verbeterde veiligheid
  • Verhoogde efficiëntie en productiviteit
  • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

WAT HEEFT HET OPGELEVERD

​Een functionele en veilige manier van werken. Het stille karakter van deze elektrische machines en het gelijkmatig aandrukken van de platen/pakkingen waardoor een goede afsluiting gerealiseerd wordt, zijn twee belangrijke details hiervan en maakt het werken plezierig.

PD Tools - Akash

FIXSCAN - NODIG ONS UIT

Schroeven en assembleren is een complex proces dat veel precisie vereist. Met onze FixScan kunnen we u helpen om dit proces te verbeteren. Technologie biedt de mogelijkheid om de kwaliteit en kracht van schroefverbindingen te meten en vast te leggen. Met onze FixScan helpen wij klanten hun schroefproces te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst. Bent u klaar voor de toekomst?

VRAAG AAN