Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! DAF Project - Een innovatieve oplossing - Peco Douwes

CASE: DAF

De afdeling Health and Safety binnen DAF vereist doppen en verlengstukken met een vrij draaiende cover om ongelukken met handschoenen te voorkomen die mee gegrepen worden door ronddraaiende delen. Ook kunnen verwondingen voorkomen worden door het gebruik van losse borgpinnen en O-ringen die de muis van de hand openhalen.

INNOVATIEVE OPLOSSING

Onze innovatieve oplossing biedt een veiligere en betrouwbaardere manier om doppen en verlengstukken te gebruiken. Door de extra gaten en de brede cover voorkom je beschadiging van de huls en kun je zien of de dop stilstaat of nog draait. Hiermee zijn ongevallen met doppen en verlengstukken sinds de invoering geheel geëlimineerd én heb je een betrouwbare oplossing voor je project.

  • Vermindering van ongelukken op de werkvloer
  • Veilig gebruik van doppen en verlengstukken

WAT HEEFT HET OPGELEVERD

Ongevallen met doppen en verlengstukken zijn sinds de invoering geheel geëlimineerd.

PD Tools - Akash

FIXSCAN - NODIG ONS UIT

Schroeven en assembleren is een complex proces dat veel precisie vereist. Met onze FixScan kunnen we u helpen om dit proces te verbeteren. Technologie biedt de mogelijkheid om de kwaliteit en kracht van schroefverbindingen te meten en vast te leggen. Met onze FixScan helpen wij klanten hun schroefproces te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst. Bent u klaar voor de toekomst?

VRAAG AAN