HomeOver ons
PD-Tools

Schroeftechniek ons Specialisme

Binnen de maak-, automotive industrie en Machinebouw is er veel veranderd. Ontwikkelingen. Groei. Innovatie. Wetgeving. Factoren die continu in beweging zijn en dagelijks impact hebben op uw productieproces. Schroeftechniek is een onderdeel van uw assemblageproces. Ons ding. Daar hebben wij de kennis van. Al meer dan 45 jaar is dit onze passie. Telkens veren en innoveren we mee. Het zit in ons DNA. De totaalleverancier als het gaat om schroef- en Montagetechniek.

0

Oprichting bedrijf

0+

Tevreden klanten

0+

Unieke oplossingen

0

A-merken

Kwaliteit de sleutel tot garantie

U wilt net als wij een kwaliteitsproduct afleveren. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Door de samenwerking met diverse gekwalificeerde Europese leveranciers, kunnen wij altijd rekenen op producten van hoogwaardige kwaliteit. Met de allerlaatste snufjes als het om innovatie gaat. Zo zitten we dicht bij het vuur. Zeker in het geval van veiligheidskritische verbindingen. Daar waar bewijsvoering een vereiste is, kunnen wij u op het vlak van Productaansprakelijkheid op weg helpen. Of beter nog, wij zorgen ervoor dat dit is afgedekt.

PD-Tools

Hoe fixen we dit

Wij verdiepen ons in uw situatie en bieden daarvoor een goede oplossing; dat is onze aanpak. Samen met u analyseren wij het (huidige) productieproces en inventariseren uw behoeften en wensen. Doel is het in kaart brengen van het schroefproces voor meer efficiency. Hier zijn wij echt uniek in. Door de keuze uit diverse leveranciers, zijn wij niet merk gebonden en bieden keuze vrijheid. Voordeel voor u. Beperkingen kennen we niet. Mogelijkheden wel!

De verbinding met Fasteners

Wij staan garant voor een zekere duurzame bevestiging. Dat betekent dat wij naast het leveren van Tools, een dienstverlenende organisatie zijn op het gebied van specialistische bevestigingsartikelen (PD-Fasteners), daarbij beschikken we over jarenlange ervaring. Vanuit ons brede Europese netwerk zorgen we dat onze klanten de kwaliteitsvolle producten naar wens geleverd krijgen.

PD-Tools
PD-Tools

Samen sterk

Peco Douwes is onderdeel van de Zweedse internationale industriële groep Indutrade. Onze filosofie is gebaseerd op ondernemerschap en gedecentraliseerd leiderschap. Daarbij kenmerken bedrijven onder Indutrade zich door technische kennis en het vermogen om duurzame en hechte klantrelaties op te bouwen.

‘The Fixing Company’

Ons motto is dat wij alles in staat zullen stellen om een oplossing voor de klant te realiseren, waarbij de schroef- en montage-techniek onze kernactiviteit is. Of het nu een schroefverbinding betreft, JIT-levering van producten, voorraadmanagement, service, reparatie en kalibratie, Peco Douwes BV fixed het voor U.