Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Over ons - Peco Douwes - Experts in gereedschap en techniek

Al meer dan 45 jaar bieden wij kwalitatief hoogwaardige professionele montage oplossingen.

Ambachtsweg 12A, 2641 KS Pijnacker

PD TOOLS

PD Tools biedt hoogwaardige oplossingen voor schroeftechniek met 45 jaar ervaring. Bij ons krijgt u deskundig advies, maatwerkoplossingen en kwalitatief hoge producten. Ons ervaren team en netwerk van toonaangevende Europese leveranciers staan garant voor klantgerichte aanpak en betrouwbare service. Kies voor PD Tools voor al uw schroeftechniekoplossingen en ervaar de voordelen van efficiënt produceren met de vereiste kwaliteitsnormen.

 • UNIEKE MULTI-BRAND
  VERTEGENWOORDIGING:

  Een breed scala aan producten en toepassingen van alleen de beste fabrikanten.

 • DOOR ENGINEERS
  VOOR ENGINEERS

  Met bewezen kennis professionals helpen met het oplossen van technische uitdagingen.

 • SPECIALIST IN
  NIET-STANDAARD OPLOSSINGEN

  Sterk in het bieden van oplossingen die buiten het standaard aanbod vallen.

 • GECONTROLEERD EN
  GEREGISTREERD ASSEMBLEREN

  Elke stap in het assemblageproces digitaal controleren en registreren.

 • ASSORTIMENT

  PD Tools biedt een breed assortiment hoogwaardige gereedschappen voor professionals, ontworpen voor uitstekende prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om bits, krachtkoppen, meet- en inspectiegereedschappen of montagegereedschappen, PD Tools heeft de juiste tool voor elke project.

  CONTACT

  Automotive

  PD Tools biedt schroef- en montageoplossingen voor de automotive sector. Uitgebreide ervaring en kosteneffectieve oplossingen voor snelle, efficiënte productie.

  Lees meer

  Maakindustrie

  PD Tools biedt schroef- en montageoplossingen voor de Maakindustrie sector. Uitgebreide ervaring en kosteneffectieve oplossingen voor snelle, efficiënte productie.

  Lees meer
  OEM Machinebouw

  OEM Machinebouw

  PD Tools biedt schroef- en montageoplossingen voor de OEM Machinebouw sector. Uitgebreide ervaring en kosteneffectieve oplossingen voor snelle, efficiënte productie.

  Lees meer

  MARKTEN

  De marktgerichte benadering van PD Tools sluit perfect aan bij de behoeften van klanten uit diverse branches. Onze kennis van de marktontwikkelingen en productieprocessen stelt ons in staat om een perfecte combinatie van montagegereedschappen en gereedschaptoeboeren te leveren. Zo kunnen we elke klant voorzien van de juiste oplossing.

  ONS TEAM

  Akash Ramlagan

  Productspecialist

  Jaap Smits

  Productspecialist

  Wim van Baarle

  Inkoop & Logistiek

  Annemarie Dalsem

  Marketing / Office