Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Onderhoud - Peco Douwes Premium

DE BASIS VOOR CONTINUÏTEIT

ONDERHOUD

Peco Douwes Group is een geautoriseerd Service- & Kalibratiecentrum van Alkitronic. Dit betekent efficiency en continuïteit voor u als klant. Het kalibreren van torque gereedschap met de daaraan verbonden onderhoudsbeurt verzorgen we voor u in huis.

Kalibratie

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur en garandeert een betere inzetbaarheid van uw machines. De nauwkeurigheid waar een schroefverbinding mee wordt vastgezet is van essentieel belang voor de kwaliteit van het eindproduct. Goed gekalibreerde en goed onderhouden machines en gereedschappen zijn hiervoor de basis. In de assemblage wereld en maak- en productie-industrie is preventief onderhoud van machines en installaties de basis voor continuïteit.

Continuïteit van productie en assemblage is voor alle bedrijven van groot belang. Stilstand kost geld en geeft veel ergernis. Bij ons zijn uw producten in goede handen en ontzorgen wij u door jaarlijks onderhoud te verrichten in combinatie met kalibratie van uw gereedschap.

Onderhoud1

Wat kunt u van ons verwachten

Tijdens het jaarlijkse onderhoud voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

• Visuele inspectie van het gereedschap.
• Demontage van de krachtvermeerderaar.
• Ontvetten, inspecteren van de inwendige tandwielen.
• Montage van de krachtvermeerderaar met nieuw vet.

Afspraak inplannen?

Wilt u weten wanneer de kalibratie-datum van uw machine is verstreken? Vul dan onderstaand formulier in met vermelding van type- en serienummer. Zo kunnen wij de vervaldatum checken en samen met u een geschikte dag inplannen voor kalibratie.