HomeOnderhoud
PD-Tools

De basis voor continuïteit

Onderhoud

Peco Douwes Group is een geautoriseerd Service- & Kalibratiecentrum van Alkitronic. Dit betekent efficiency en continuïteit voor u als klant. Het kalibreren van torque gereedschap met de daaraan verbonden onderhoudsbeurt verzorgen we voor u in huis.

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur en garandeert een betere inzetbaarheid van uw machines. De nauwkeurigheid waar een schroefverbinding mee wordt vastgezet is van essentieel belang voor de kwaliteit van het eindproduct. Goed gekalibreerde en goed onderhouden machines en gereedschappen zijn hiervoor de basis. In de assemblage wereld en maak- en productie-industrie is preventief onderhoud van machines en installaties de basis voor continuïteit. Continuïteit van productie en assemblage is voor alle bedrijven van groot belang. Stilstand kost geld en geeft veel ergernis. Bij ons zijn uw producten in goede handen en ontzorgen wij u door jaarlijks onderhoud te verrichten in combinatie met kalibratie van uw gereedschap.

PD-Tools

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens het jaarlijkse onderhoud voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Visuele inspectie van het gereedschap
  • Demontage van de krachtvermeerderaar
  • Ontvetten, inspecteren van de inwendige tandwielen
  • Montage van de krachtvermeerderaar met nieuw vet

Afspraak inplannen?

Wilt u weten wanneer de laatste onderhoudsdatum van uw machine is geweest? Vul dan onderstaand formulier in met vermelding van type- en serienummer. Zo kunnen wij samen met u een geschikte dag inplannen voor onderhoud.
Heeft u vragen, wilt u een prijsopgave of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met onze customer support: T 015 3615200 of E cs@pdg.nl.
Wij  leveren graag onze bijdrage aan de continuïteit van uw productie-proces.

    ‘The Fixing Company’

    Ons motto is dat wij alles in staat zullen stellen om een oplossing voor de klant te realiseren, waarbij de schroef- en montage-techniek onze kernactiviteit is. Of het nu een schroefverbinding betreft, JIT-levering van producten, voorraadmanagement, service, reparatie en kalibratie, Peco Douwes BV fixed het voor U.