Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! OEM machinebouw oplossingen - Peco Douwes

jarenlange ervaring in schroef- en montagetechniek

 • UNIEKE MULTI-BRAND
  VERTEGENWOORDIGING:

  Een breed scala aan producten en toepassingen van alleen de beste fabrikanten.

 • DOOR ENGINEERS
  VOOR ENGINEERS

  Met bewezen kennis professionals helpen met het oplossen van technische uitdagingen.

 • SPECIALIST IN
  NIET-STANDAARD OPLOSSINGEN

  Sterk in het bieden van oplossingen die buiten het standaard aanbod vallen.

 • GECONTROLEERD EN
  GEREGISTREERD ASSEMBLEREN

  Elke stap in het assemblageproces digitaal controleren en registreren.

 • Varex2

  OEM MACHINEBOUW

  PD Tools biedt bedrijven binnen de OEM/Machinebouw een unieke oplossing voor het optimaliseren van hun assemblageproces. Onze innovatieve producten en diensten stellen bedrijven in staat om een hoge mate van nauwkeurigheid te bereiken, productaansprakelijkheid te voldoen, veiligheidskritische verbindingen te maken en continuiteit van productieprocessen te garanderen. Met onze oplossingen die een voorbeeld zijn van industrie 4.0 toepassingen, kunnen bedrijven profiteren van onze kennis en ervaring binnen OEM/Machinebouw en van onze innovatieve producten en diensten.

  ONZE PROJECTEN

  PD Tools - Akash

  FIXSCAN - NODIG ONS UIT

  Schroeven en assembleren is een complex proces dat veel precisie vereist. Met onze FixScan kunnen we u helpen om dit proces te verbeteren. Technologie biedt de mogelijkheid om de kwaliteit en kracht van schroefverbindingen te meten en vast te leggen. Met onze FixScan helpen wij klanten hun schroefproces te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst. Bent u klaar voor de toekomst?

  VRAAG AAN