Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Maakindustrie - Peco Douwes biedt kwaliteit en expertise

Jarenlange ervaring in schroef- en montagetechniek

 • UNIEKE MULTI-BRAND
  VERTEGENWOORDIGING:

  Een breed scala aan producten en toepassingen van alleen de beste fabrikanten.

 • DOOR ENGINEERS
  VOOR ENGINEERS

  Met bewezen kennis professionals helpen met het oplossen van technische uitdagingen.

 • SPECIALIST IN
  NIET-STANDAARD OPLOSSINGEN

  Sterk in het bieden van oplossingen die buiten het standaard aanbod vallen.

 • GECONTROLEERD EN
  GEREGISTREERD ASSEMBLEREN

  Elke stap in het assemblageproces digitaal controleren en registreren.

 • MAAKINDUSTRIE

  PD Tools biedt innovatieve kennis en ervaring binnen de maakindustrie. Onze expertise en innovaties helpen bedrijven om hun assemblageprocessen te verbeteren, productiviteit te verhogen, kosten te verlagen en de kwaliteit te verbeteren. Onze producten en diensten zijn ontworpen om nauwkeurigheid, productaansprakelijkheid en veiligheidskritische verbindingen te optimaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van uw assemblageproces.

  ONZE PROJECTEN

  PD Tools - Akash

  FIXSCAN - NODIG ONS UIT

  Schroeven en assembleren is een complex proces dat veel precisie vereist. Met onze FixScan kunnen we u helpen om dit proces te verbeteren. Technologie biedt de mogelijkheid om de kwaliteit en kracht van schroefverbindingen te meten en vast te leggen. Met onze FixScan helpen wij klanten hun schroefproces te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst. Bent u klaar voor de toekomst?

  VRAAG AAN