De TorqBee schroevendraaier registreert de verbinding

Een schroevendraaier die doet waar hij voor is geproduceerd, maar daarnaast nog vele extra mogelijkheden biedt. Herman de Zwaan vertelt u meer.

Hi, ik ben Herman de Zwaan van Douwes International en ik wil dit keer u iets laten zien - het heet de Torqbee - dat is een programmeerbare schroevendraaier. Een schroevendraaier die op aanhaalmoment aan kan halen maar ondertussen ook meet welke hoek hij maakt bij het maken van een verbinding.

Die verbindingen kan tellen, die u naar hartenlust kunt programmeren. Er zit een ingebouwde barcodescanner in zodat u een barcode kan scannen, u kunt bijvoorbeeld een serienummer van een product scannen. U maakt verbindingen, het wordt opgeslagen en wordt via de wifi vastgelegd op een computersysteem.

En als later uw klant zegt: Ik kom even wat geld halen want er is iets niet goed gegaan, ik reclameer een fout, ik kom bij u terug, en u kunt aantonen, ik heb het goed gedaan kijk maar toen en toen op die datum is goed vastgezet met die schroevendraaier op dat aanhaalmoment.

Productaansprakelijkheid. Daar weten we alles van. Hoe het werkt leg ik u graag in een ander filmpje uit.

Maar hiermee kunt u uw productaansprakelijkheid veilig stellen.

Wilt u  meer weten nodig ons uit voor een overleg, bel ons of bezoek onze website.

handige links

pd-fasteners.nl

Gespecialiseerd in het leveren van speciale bouten en moeren. Kwaliteit en kennis, gecombineerd met snelle levering, zorgen er voor dat elk bevestigingsvraagstuk wordt opgelost. pd-fasteners.nl

pd-tools.nl

IJzersterk in schroef- en montagetechniek. Uw leverancier voor het dynamisch verschroeven in het hogere segment. pd-tools.nl

Secufast.com

SecuFast is marktleider in veiligheidsschroeven. Sterk in kleine aantallen, specials en snelle levering door heel Europa. Bekijk de webshop. Secufast.com

elektrischeschroevendraaiers.nl

Douwes is de specialist in elektrische schroevendraaiers. Voor elk werkbereik hebben wij een keuze uit meerdere hoogwaardige fabrikaten. elektrischeschroevendraaiers.nl

privacy- en cookie beleid

Wij hebben onze Privacy- en cookie beleid aangepast volgens de huidige wetgeving. Lees hier hoe wij dit doen. privacy- en cookie beleid

ISO 9001:2015 certificaat

Peco Douwes voldoet aan alle kwaliteitseisen volgens ISO 9001:2015 normering. ISO 9001:2015 certificaat

nieuwsbrief

Inschrijven