HomeKennisbankVeiligheid
PD-Tools

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn met elkaar verbonden

Niets is zo vervelend als er werknemers uitvallen vanwege ziekte of blessures door onveilige situaties. Naast de focus op snelheid en besparing, kijken wij ook altijd met een scherp oog naar het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden.

Blessures als gevolg van overbelasting of door een ongebruikelijke houding moeten voorkomen worden. Roterende gereedschappen – zoals krachtdoppen – kunnen ongevallen voor de gebruiker veroorzaken, bijvoorbeeld aan handschoenen of kleding. Door het inzetten van Cover-gereedschap wordt dit risico geminimaliseerd.

Gebruikersvriendelijkheid van de tool, gewicht en het geluid van een machine tellen weldegelijk mee in de afweging voor een uiteindelijke keuze. Deze aspecten dragen bij aan een efficiënt en veilig werkklimaat en bevordert de productiviteit van uw werknemer. Kwaliteit, Duurzaamheid en Veiligheid zijn nauw met elkaar verbonden. Wij ondersteunen en adviseren u graag met de keuze voor een veilige werkplekomgeving.

PD-Tools

‘The Fixing Company’

Ons motto is dat wij alles in staat zullen stellen om een oplossing voor de klant te realiseren, waarbij de schroef- en montage-techniek onze kernactiviteit is. Of het nu een schroefverbinding betreft, JIT-levering van producten, voorraadmanagement, service, reparatie en kalibratie, Peco Douwes BV fixed het voor U.