Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Kennisbank - Leer meer over gereedschap en techniek

Praktijk ontwikkelde kennis en ervaring in schroeftechniek

KENNISBANK

PD Tools biedt alles wat je nodig hebt voor een goede schroefverbinding. Van aanhaalmomententabellen en intelligente schroevendraaiers tot video's die je uitleggen hoe je deze tools gebruikt. Ook krijg je gerichte informatie over schroeftechnieken en werkplaatsinrichtingen. Bekijk onze website voor de juiste aanhaalmomenten en productinformatie.

De nieuwe alkitronicĀ® EB

Ontdek de AlkitronicĀ® EB-S, een accu-aangedreven momentschroevendraaier die koppels levert van 110 Nm tot een indrukwekkende 6.000 Nm. Dit innovatieve gereedschap biedt optimale mobiliteit en is altijd direct klaar voor gebruik, ongeacht de beschikbaarheid van externe energiebronnen.

Wat is het juiste aanhaalmoment?

Heel regelmatig krijgt Herman de Zwaan de vraag gesteld; maar wat is nu het ideale aanhaalmoment voor mijn toepassing? Er is een vuistregel voor. Herman heeft in deze video de tijd genomen om dit haarfijn uit te leggen. Om de waarden in kaart en altijd op zak(formaat) te hebben, brengen we dit handige aanhaalmomententabelletje graag bij je langs.

PD Tools - Akash

FIXSCAN - NODIG ONS UIT

Schroeven en assembleren is een complex proces dat veel precisie vereist. Met onze FixScan kunnen we u helpen om dit proces te verbeteren. Technologie biedt de mogelijkheid om de kwaliteit en kracht van schroefverbindingen te meten en vast te leggen. Met onze FixScan helpen wij klanten hun schroefproces te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst. Bent u klaar voor de toekomst?

VRAAG AAN