HomeKalibratie
PD-Tools

De basis voor kwaliteit

Kalibratie

Peco Douwes Group is een geautoriseerd Service- & Kalibratiecentrum van Alkitronic. Dit betekent efficiency en continuïteit voor u als klant. Het kalibreren van torque gereedschap met de daaraan verbonden onderhoudsbeurt verzorgen we voor u in huis.

Waarom is kalibreren zo belangijk?

Bij hoogwaardige verbindingen is de juiste kracht (moment) voor het aandraaien van de bout of moer van essentieel belang. Tijdens het proces van gecontroleerd aandraaien van een verbinding is een hoge nauwkeurigheid vereist en valt de keuze al snel op een hoogwaardige schroevendraaier of moeraanzetter. Om de nauwkeurigheid en continuïteit van uw productieproces te blijven waarborgen is het noodzakelijk dat deze tools jaarlijks worden gekalibreerd en gecontroleerd.

PD-Tools

Hoe doen we dit?

Het kalibreren van uw torque gereedschap wordt gecombineerd met een jaarlijkse onderhoudsbeurt. In ons pand aan de Ambachtsweg hebben we hiervoor een speciaal ingerichte service-ruimte. Voor al onze merken schroefmachines bieden wij deze diensten aan. Afhankelijk van het soort kalibratie en onderhoud kan dit op korte termijn worden gerealiseerd. In sommige gevallen sturen wij de machine op naar de fabrikant. Veelal binnen 3-5 werkdagen heeft u uw schroefmachine inclusief kalibratie-certificaat weer gebruiksklaar. Dit betekent efficiency en continuïteit voor u als klant.

Afspraak inplannen?

Wilt u weten wanneer de kalibratie-datum van uw machine is verstreken? Vul dan onderstaand formulier in met vermelding van type- en serienummer. Zo kunnen wij de vervaldatum checken en samen met u een geschikte dag inplannen voor kalibratie.
Heeft u vragen, wilt u een prijsopgave of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met onze customer support: T 015 3615200 of E cs@pdg.nl.
Wij  leveren graag onze bijdrage aan de kwaliteit van uw productie-proces.

    ‘The Fixing Company’

    Ons motto is dat wij alles in staat zullen stellen om een oplossing voor de klant te realiseren, waarbij de schroef- en montage-techniek onze kernactiviteit is. Of het nu een schroefverbinding betreft, JIT-levering van producten, voorraadmanagement, service, reparatie en kalibratie, Peco Douwes BV fixed het voor U.