HomeIndustrie 4.0Process control
PD-Tools

Process control

Het volledig voorprogrammeren van de tools met daarin de wensen van een operator in verwerkt, maakt het mogelijk ook meerdere soorten schroefverbindingen te maken met slechts één tool. Vooraf geprogrammeerde programma’s kunnen handmatig maar ook automatisch worden geselecteerd tijdens het schroefproces. De tools kunnen ook een terugkoppeling geven d.m.v. led-indicatie, buzzer en OLED-display of een verbinding goed of fout is gemaakt.

Een barcode/QR-code reader maakt het mogelijk om serienummers en/of artikelnummers te koppelen aan de data van de tools. Dit kan zowel met een geïntegreerde (in de tool) als externe handscanner. De reader kan ook gebruikt worden om voor geprogrammeerde programma’s te selecteren.

PD-Tools

Software voor het uitlezen van data en grafieken. Alle data worden in de tools zelf opgeslagen en gemeten. Vervolgens kan dit overgezet worden in een Excel-sheet in bijvoorbeeld een CSV-file.

PD-Tools

USB-interface voor koppelen met PC/Laptop

Afspraak inplannen?

Heeft u vragen, wilt u een prijsopgave of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met onze customer support: T 015 3615200 of E cs@pdg.nl.
Wij  leveren graag onze bijdrage aan de kwaliteit van uw productie-proces.

    ‘The Fixing Company’

    Ons motto is dat wij alles in staat zullen stellen om een oplossing voor de klant te realiseren, waarbij de schroef- en montage-techniek onze kernactiviteit is. Of het nu een schroefverbinding betreft, JIT-levering van producten, voorraadmanagement, service, reparatie en kalibratie, Peco Douwes BV fixed het voor U.