HomeBranchesProcesindustrie
PD-Tools

Procesindustrie

De procesindustrie zijn de zwaardere industriën waarbij er op industriële schaal wordt geproduceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van (bio)chemische, mechanische en fysische grondstoffen en processen. De vervaardiging van de producten gebeurt in een aantal stappen waar zich de nodige kritische verbindingen bevinden die betrouwbaar moeten zijn.

Om een betrouwbare en stevige verbinding te maken heb je tools nodig die dit zware werk aankunnen. Alkitronic levert deze krachten in zijn moeraanzetters tot wel 49.240 Nm. Met de FPT lijn kunnen we u voorzien van hydraulisch bolt tensioning gereedschap. Samen met de Momento krachtdoppen en bits en onze lijn Special Fasteners (draadeinden en studbolts) leveren wij dé totaaloplossing.

PD-Tools

Onderstaande producten vinden hun weg binnen de Procesindustrie:

Montagegereedschappen
Bevestigingsmaterialen
  • Zeskant- binnenzeskant bouten vanaf M5 t/m M125; voorspanbouten, draadeinden moeren en ringen in alle mogelijke bijzondere materialen, inclusief certificaat
Gereedschap accessoires
Service & verhuur
  • Jaarlijkse kalibratie van je torquegereedschap zorgt er voor dat je na een jaar intensief gebruik nog steeds de juiste waardes behoudt bij het maken van de verbinding.
  • Gaat er onverhoopt een machine defect, dan zorgt onze service dienst dat u binnen korte tijd weer verder kunt.
  • In geval van tijdelijk extra materieel is het mogelijk een machine te huren.

‘The Fixing Company’

Ons motto is dat wij alles in staat zullen stellen om een oplossing voor de klant te realiseren, waarbij de schroef- en montage-techniek onze kernactiviteit is. Of het nu een schroefverbinding betreft, JIT-levering van producten, voorraadmanagement, service, reparatie en kalibratie, Peco Douwes BV fixed het voor U.