HomeBranchesMaakindustrie
PD-Tools

Maakindustrie

Koploper wanneer het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, automatisering en innovatie is de Nederlandse maakindustrie. Het is de belangrijkste economische sector van Nederland. Steeds meer maakbedrijven innoveren hun processen en hun relaties met toeleveranciers.

Als organisatie actief in de maakindustrie ben je afhankelijk van de orders die je binnen sleept. Het is een erg competitieve markt waarbij kwaliteit voorop staat. Om kwaliteit te leveren moet u er vanuit kunnen gaan dat de verbindingen goed en betrouwbaar zijn. Hiervoor heeft u producten nodig die u niet in de steek laten en doen waarvoor ze bedoeld zijn.

In overleg met u bepalen we welke schroeven geschikt zijn en met welke gereedschap het meeste rendement wordt behaald om te verschroeven. Een kleine aanpassing in diameter of aanhaalmoment, kan al aanzienlijk voordeel opleveren. In samenspraak met u stellen we een leverplan op. Vertraging in de productie, al gaat het om het kleinste onderdeel binnen het geheel, kan voor vervelende situaties leiden. Oponthoud die de winstgevendheid en het succes van het project negatief beïnvloeden. Hiermee houdt u grip op de voortgang en stagneert de productie niet.

PD-Tools

Onderstaande producten vinden hun weg naar de productie afdelingen binnen de maakindustrie:

Bevestigingsmaterialen
Montagegereedschappen
Gereedschap accessoires

‘The Fixing Company’

Ons motto is dat wij alles in staat zullen stellen om een oplossing voor de klant te realiseren, waarbij de schroef- en montage-techniek onze kernactiviteit is. Of het nu een schroefverbinding betreft, JIT-levering van producten, voorraadmanagement, service, reparatie en kalibratie, Peco Douwes BV fixed het voor U.